2016 Yılında Ençok Tercih Edilen Telefonlar

telefon- www.eticaretgunlugu.com

İçerikler

En fazla merak edilen konulardan biriside Android telefon kullanıcıları için; kimin hangi telefonu kullandığı ve enfazla uygulanan telefonlar olmuştur. Sebebiyse bir telefon ne kadar popüler ve kullanış bakımından çok fazla iyiyse Android telefon kullanıcıları da o telefona yöneliyor.

Bugün eticaretgunlugu.com olarak sizler için Android telefon kullanıcılarının en çok hangi telefonları tercih ettiğini ve en çok kullanılan  telefonları inceledik ve araştırdık.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 özellikleri

Kısa bir süre önce tüketicilere düşüş gösteren Samsung Galaxy S6 kullanması bakımından basit, şık görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Android 5.0.2 işletim sistemi ve 5.1 inç ekran boyutuyla 1440×2560 piksel çözünürlüğü olan Samsung Galaxy S6 2550mAh pil gücüyle, 16MP geri kamera niteliği ve 5MP ön kamera özelliği ile şuanda bizim listemize göre ilk sırada dikkatleri üzerine çekiyor.

LG G4

LG G4 özellikleri

Akıllı telefon kullanıcıları için ikinci listemize LG G4 akıllı telefonu listemize aldık. LG G4 enfazla kullanılan telefonlar içinde yer alan Andoid 5.1 işletim sistemiyle, 5.5 inç ekran büyüklüğünde 1440×2560 çözünürlüğe sahip. 3 GB hafızaya sahip olan LG G4 32 GB depolama alanına sahip. 3000mAh pil gücüyle, 16 m. arka kamerası ve 8MP ön kamerasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 nitelikleri

en iyi kullanılan akıllı telefonlar arasında Sony Xperia Z3 yer almaktadır. Sony Xperia Z3 Android 5 işletim sistemiyle, 5.2 inç ekran boyutuyla, 1080×1920 çözünürlüğüyle, 3 GB hafızası ve 32GB depolama alanıyla kullanıcılarının dikkatini çekiyor. özellikle şık görünümüyle ve 20MP geri kamera özelliği, net manzara, performans özelliği, 5.1 m. ön kamera özelliğiyle maksimum sevilen telefonlar içinde yer almaktadır.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge nitelikleri

Samsung Galaxy S6 Edge özellikle öğrencilerin çok kullandığı telefonlar arasında yer almaktadır. Android 5.1.1 işletim sistemine sahip olan Samsung Galaxy S6 Edge özellikleri arasında maksimum dikkatleri üzerine çeken ekran boyutu 5.7 inç gibi bir ekran boyutuna sahip. 1440×2560 çözünürlüğünde 4GB hafızaya ve 32/64 GB depolama alanına sahip. 3000mAh pil gücünde 16 m. geri kameraya ve 5MP ön kamera nitelikleri içinde kullanıcılarının dikkatini çekiyor.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge nitelikleri

önümüzde ki günlerde satışa sunulması beklenen Samsung Galaxy S7 Edge akıllı telefon maksimum kullanılan telefonlar listesinde şimdiden listemize aldık. Android altı.0 Marshmallow işletim sistemiyle sektöre girmeyi beklenen şık bir görünüme sahip Samsung Galaxy S7 Edge şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

iPhone Plus S6

iPhone Plus S6 özellikleri

Tüketicilere yakın zamanda satışa sunulan iPhone Plus S6 akıllı telefon şuanda enfazla kullanılan telefonlar edilen telefonlar içinde yer alıyor. 4.7 inç ekran büyüklüğünde 1334 x 750 ekran çözünürlüğüne sahip olan iPhone Plus S6 12 m. geri kamera ve 5MP ön kamera özelliklerine sahip. 16 GB hafızaya sahip olan akıllı telefon 2GB depolama endüstrisi destekliyor.

İlginizi çekebilecek yazılar

Haberler Türkiye kategorisi

eBay.com’da Satışa Sunulan En İlginç Ürünler

Alibaba.com’un Kurucusu Jack Ma; Sahte Ürünler Orjinalinden Daha İyi???

Dünya’daki İhracat Verileri Işığında Neden E-İhracat

İhracat Neden Önemlidir?

İhracat yapacaklara 12 önemli uyarı

e-İhracat’ta Çifte Vergilendirme

e-İhracat ve Katma Değer Vergisi Uygulaması

Yurtdışına e-İhracat ve Kurumlar Vergisi

e-İhracatta Gerçek Kişilerin Vergilendirilmesi Nasıl Olmaktadır?

E-İhracat Modelleri

E-İhracat’a Devlet Destekleri

E-İhracat’a başlamadan önce bilinmesi gereken hukuki düzenlemeler

10 Adımda E-İhracatçı Nasıl Müşteri Bulur?

Dijital Ürün Üreten Kişi ya da Firmalarda Vergilendirme Nasıl Olacak?

KOSGEB’in Verdiği Destekler

TÜİK Verilerine Göre İhracat % 10,2 Düşüşte

Bunlar da ilginizi çekebilir !