
sahibinden.com`a “Yılın en iyi E-Ticaret Sitesi” ödülü verildi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, sahibinden.com, Boğaziçi üniversitesi Mühendislik Kulübü sebebi ile düzenlenen Management Study with Executives (MSE) etkinliği kapsamındaki Boğaziçi meslek Dünyası ödülleri`nde “Yılın iyi E-Ticaret Sitesi” seçildi.
Boğaziçi üniversitesi Mühendislik Kulübü`nün sosyal medya hesapları üzerinden yapılan yarışmada, 20 kategoride yılın en iyileri öğrencilerin oylarıyla belirlendi.
Şirketin üst Yöneticisi (CEO) Burak Ertaş, ödül töreninde yaptığı konuşmada Türkiye`nin en prestijli eğitim kurumlarından birisi olan Boğaziçi üniversitesi tarafından yılın en çok e-ticaret sitesi seçilmekten mutluluk duydukları ifade etti.
Sektördeki firmalarının üst düzey yöneticilerinin, 2 gün boyunca öğrencilerle bir araya geldiği MSE`de meslek dünyasının ciddi isimleri öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.
